Румен Радев е винаги на крачка пред събитията, затова е готов

...
Румен Радев е винаги на крачка пред събитията, затова е готов
Коментари Харесай

Президентският съветник: Радев е винаги на крачка пред събитията, затова е готов и със служебен кабинет, ако се наложи

Румен Радев е постоянно на крачка пред събитията, по тази причина е подготвен и със длъжностен кабинет, в случай че се наложи.

Това разяснява пред Euronews Bulgaria проф. Александър Маринов, ръководител на стратегическия съвет на президента. Но отхвърли да разяснява възможния му състав.

По думите му, е разумно да допуснем, че президентът ще даде време на Народното събрание да одобри актуализацията на бюджета и да забави връчването на първия изследователски мандат.

Ако изхождаме от декларациите на партиите, то по-голямата част декларират, че няма да поддържат ново държавно управление в този парламент. Важно е какво ще предложат Политическа партия като стратегия и платформа. Не считам, че въпросът е превдварително решен, само че е по-логично да отидем на избори, разяснява проф. Маринов.

Той добави, че е отчаян от „ Продължаваме промяната “ като техен гласоподавател. Надявал се е, че те ще се научат и ще се оправят. „ Подведохме се по лекия метод, по който беше признато съдружното съглашение, само че там беше заложена една от сериозните мини – значимите, противоречиви въпроси бяха заобиколени. Това отсрочи проблемите, само че те излязоха на дневен ред “, разяснява професорът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР